БК Спартак и СУ "Иван Вазов" разкриват паралелки с интензивно обучение по баскетбол

Една възможност, която открива много перспективи пред всяко дете на Плевен

Спартак продължава усилената си работа с подрастващите в града. От клуба ще си сътрудничат със СУ "Иван Вазов" за подбор на кадри за школата си в бъдеще. От следващата учебна година (2020 – 2021 г.) в учебното заведение ще бъдат открити паралелки с обучение по баскетбол. Това бе уточнено на среща на двете страни по-рано днес.

"За учебната 2020/21 година ще се осъществи прием за V клас. Всички деца, приети за обучение в Средно училище “Иван Вазов” могат да разчитат на пълния и интензивен курс и стандарт, който налага учебното заведение! В допълнение към него, децата от паралелките по “Баскетбол” ще се обучават допълнително в тънкостите на любимата игра, като затова са предвидени две занимания допълнително (в края и началото на учебния ден) седмично. Тренировките по баскетбол ще бъдат с продължителност от 1,5 часа, астрономически (90 минути). Занятията ще се водят от треньорите от ДЮШ на клуба", съобщават от Спартак.

При проявен интерес може да се свържете директно с канцеларията на СУ “Иван Вазов” (тел: ‭0898250845‬ ) или с някои от треньорите на телефони (‭0878952038‬ или ‭0889715877‬).