Плевенчанката Девора Уайлд: Много се радвам да бъда част от "Откраднат живот"

Актрисата пристига от Лондон за снимките на девети сезон

Тази седмица "Св. Анастасия" ще се сдобие с нов PR специалист в лицето на Юлия Боянова. В ролята на прямата журналистка, която ще се появи в ключов момент за екипа, ще влезе английската актриса, родена в Плевен - Девора Уайлд.

"Много се радвам да бъда част от "Откраднат живот". Впечатлена съм от начина, по който сериалът преплита "Системата" с личните съдби и взаимоотношенията между лекарите. Моята героиня – Юлия, е амбициозна, целенасочена, със силен характер. Тя вярва в потенциала на болницата и е готова на всичко, за да разкрие истината и да постигне плановете си в личния и професионалния живот“, споделя актрисата, която пристига от Лондон за снимките на девети сезон.

Това ще бъде първа роля на Девора Уайлд в български сериал. Нейното детство минава в Плевен, а когато е на 6 години тя се мести с майка си в Англия. Споделя, че е кръстена на баба си Донка, а Уайлд всъщност е артистичният й псевдоним.

Още от училище Девора се увлича по актьорството, минала е през Drama Studio Londonа, а през последните години има роли в много игрални филми. Дебютът й е в "Rush на Рон Хауърд, а след това снима в "The Dare", "The Tombs: Rise of the Damned", "Hollyoaks", "False Witness", "Indulgence", както и късометражния "A Precious Life", който успя да влезе на фестивала в Кан.