Панорама мол Плевен с мерки във връзка с извънредното положение

Животът

13-03-2020, 18:42

Снимка:

архив

Автор:

pleven.utre

Всичко от Автора

Ще работят супермаркетът, аптеката и дрогерията

Във връзка с епидемичната обстановка, свързана с разпространението на COVID-19, обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България извънредно положение и издадената Заповед на Министъра на здравеопазването от 13.03.2020г. за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на страната до 29.03.2020 г.:

Управителят на Панорама мол Плевен нарежда да бъде преустановена  дейността на търговския център, с изключение на обектите: Супермаркет „Фантазия”, аптека Субра и дрогерия dm. Посочените обекти ще работят с клиенти от 10:00 до 21:00 ч., всеки ден. Няма да работи и паркинга на Панорама мол Плевен.

За времето на действие на заповедта, по два пъти на ден ще се извършва дезинфекция на търговския център. Специални мерки за хигиена и дезинфекция на територията на мола се изпълняват от 9 март.

„Това е крайна мярка, но в настоящата ситуация е може би най-подходящата, за да се ограничи възможността от рязко разпространение на вируса. Ще предприемем всички необходими мерки за безопасността на служителите и посетителите на работещите 3 обекта”, заяви управителят на Панорама мол Владислав Монов.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия