Платформата Уча.се ще е безплатна до 29 март (Видео)

Ако нямате профил, регистрирайте се и сте готови – отнема 30 секунди

Платформата Уча.се ще бъде безплатна до края на грипната ваканция – 29 март.

„Сега всеки човек има безплатно всички над 16 000 видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, даже и за 4. група за децата от предучилищна възраст. Видео уроците и тестовете са изцяло съобразени с официалната учебна програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават. Нищо допълнително не се изисква да правите – просто влезте в профила си в Уча.се. Ако нямате профил, регистрирайте се и сте готови – отнема 30 секунди“, съобщиха от платформата.

„Нещо много важно – изключително сме благодарни на всички прекрасни хора, които в момента имат активен абонамент. За да сме коректни към вас и да покажем огромната си благодарност, вече заредихме 14 дни, колкото е този безплатен период, към активния ви абонамент. Така няма да ощетим точно вас, които през годините показахте колко много ни подкрепяте.

Имаме и една молба към всички хора – нашите собствени сили стигат до 29-и. След това трябва да възстановим модела с абонаментите, за да може да продължим да съществуваме и нашият екип от над 150 души да дава все повече стойност за всички вас. Моля ви, след 29-и не ни псувайте, че сме лоши хора, които искат само пари. Всичко правим за вас.

Нека сега се постараем Уча.се да достигне до всички ученици, учители, родители, директори, за да може максимално да помогнем.

Благодаря на всички, които ще разпространят.  Изключително съм горд, че съм българин именно в този момент и отново ще се справим заедно!“, гласи още съобщението на Уча.се.

Новината вече бе приветствана в социалните мрежи.

„От серията позитивни неща, от които имаме нужда последно време: Страхотна новина и невероятен жест от Darin Madzharov и екипа на Уча.се. Платформата е напълно безплатна от днес! Прекрасен допълнителен инструмент за всички ученици, техните родители и учители! Сигурен съм, че това е дългосрочно позитивно и за Уча.се, защото много хора ще се докоснат до ценното съдържание и ще продължат да използват платформата, и когато тя стане отново платена“, пише Петър Велков.