Продължава кампанията за подпомагане на абитуриенти в неравностойно положение в Плевенско

Датата за провеждане на традиционния звезден бал засега е 12 май

Въпреки извънредното положение в страната всички мислим положително, че вирусът ще отмине час по-скоро и ще започне нормалният ритъм на живот. Във връзка с кампанията за подпомагане на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта Националното сдружение на сираците в България информира, че до този момент всички момчета са си избрали костюми и ризи, като три момичета вече имат своите прекрасни рокли и аксесоари към тях. Заради създалата се ситуация е създадена организация с директорите на училищата останалите 8 момичета да си изберат рокли онлайн, чрез сайтове. През месец април, когато се очаква да отпадне извънредното положение, всички зрелостници ще могат да направят своят избор на обувки.

До този момент лична подкрепа за подпомагане с тоалети оказаха народните представители Васил Антонов, Стефан Бурджев, ректорът на Медицински университет Плевен проф. Славчо Томов, общинският съветник Илиян Йончев, както и бизнесдамата Руслана Гицова.

Датата за провеждане на традиционния звезден бал засега е 12 май, като има вероятност да бъде променена, ако обстоятелствата с извънредното положение налагат това.

Изказвам огромни благодарности за подкрепата на всички добри хора и се надявам въпреки всичко да успеем да направим поредното добро за човек в нужда, каза председателят на сдружението Слави Михайлов.