Плевенчанка със силен старт в шоуто "Гласът на България" (Видео)

Христина Христова ще е част от отбора на Камелия

24-годишната Христина Христова от Плевен стартира силно участието си в "Гласът на България" и даде заявка да бъде една от фаворитките в музикалното реалити.

Талантливата Тина реши да се представи с песента "Nevinost" на сръбската фолк икона Цеца Величкович, а на изпълнението й първа се обърна Камелия. Михаела Филева и Графа също не останаха равнодушни към таланта на чаровната плевенчанка и натиснаха бутоните си. Последва рязка смяна на стила - песен на американската блус звезда Ета Джеймс, с която плевенчанката впечатли още повече и затвърди силната си изява.

"Иде ми да си изям задника от яд. Аз винаги съм твърдял, че човек не трябва да бъде жертва на предубеждение и сам се хванах в собствения си капан. Ти си ужасно талантливо момиче и ужасно ме е яд, че не се обърнах", гласеше коментарът на Иван Лечев.

В крайна сметка Христина, която идва от музикално семейство и е бивша възпитаничка на НУИ "Панайот Пипков", избра за свой ментор Камелия, като бъдещото им сътрудничество бе подплътено със силна прегръдка.