Благодарствени писма и похвали от цял свят трогнаха екипа на Нетера

Откакто избрах Нетера, неизменно разчитам на отлично, старателно, бързо и висококомпетентно обслужване, променихте неизмеримо професионалния ми живот“, пише един от клиентите на българския телеком.

Писма на признателност, торта като жест на благодарност и висока оценка за работата от български и международни партньори трогнаха екипа на Нетера през изминалата седмица.

На специално организирана за целта среща за обсъждане на представянето на Нетера в различни области (оферти, изпълнение, поддръжка), един от най-големите чуждестранни партньори на българския телеком даде високи оценки на Нетера по всички показатели.

Сред тях са похвали за „много добро цялостно представяне“, „голяма отзивчивост“, „незабавна реакция при инциденти“, „точно съответствие с изискванията без никакво забавяне или колебание“, „чести актуализации“. По мнение на партньорите „Нетера винаги потвърждава поръчката на същата дата, на която е подадена; прави чести и качествени актуализации; много е гъвкава като компания, с готовност работи извън строгия периметър на възложените отговорности и така помага на международния си партньор да разреши редица проблеми с други свои контрагенти“. Един от мениджърите на световната компания за няколко региона (сред които и Балканите) сподели в заключение, че много рядко колегите му се изказват толкова положително за даден партньор.

На 9 април Нетера получи благодарствено писмо от свой клиент – собственик на онлайн бизнес от Великобритания. „След 5-годишен опит с вашите услуги, се чувствам морално отговорен да ви пиша, за да ви благодаря от дъното на сърцето си за това, което правите за мен“, се казва в писмото.

В него поименно са посочени всички представители от екипа на Нетера, които в различни моменти са му оказали безценна помощ, и се допълва: „От момента, в който преходът към Нетера приключи и всичките ми сайтове и имейл акаунти бяха хоствани при вас, моят професионален живот се промени почти неизмеримо. Вместо да изпитвам ежедневната несигурност, да не знам дали сайтовете ми ще работят, или ще станат толкова бавни, че потенциалният клиент ще се отегчи и ще отиде при конкурентите, аз вече можех да се съсредоточа върху предизвикателствата, съответстващи за моята роля на човек, отговорен за ръководенето на бизнес“.

Той подчертава, че е впечатлен от работната етика на Нетера, компетентността, отзивчивостта, уменията и бързината на нейния технически екип и завършва: „Бих искал искрено да похваля Нетера за вашето неизменно отлично, старателно, бързо и високо компетентно обслужване през последните 5 години. Изборът на Нетера е решение, за което никога няма да съжалявам!“.

В знак на благодарност за бързината, помощта и отлично свършената работа, един от екипите на Нетера получи от свой български клиент торта в офиса.

Друга компания, която ползва услугите на Нетера, осигури на компанията възможности за безплатна реклама и маркетинг, като мотивира решението си със своята удовлетвореност от съвместната работа през годините. 

„Благодарим ви, скъпи клиенти и партньори! Вашата оценка и искрени благодарности ни трогват и още повече ни мотивират да ви предоставяме услуги с високо качество, да ви гарантираме изключителна поддръжка и възможно най-доброто обслужване! Щастливи сме и е чест да работим за вас!“, пишат от Нетера.

Нетера е независим телеком. Партнира си както с най-големите световни компании, така и с малки и средни фирми. Осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години. Има точки на присъствие в над 20 държави. Доставя бърз и сигурен интернет. С Нетера партньорите и клиентите разчитат на проактивна експертна поддръжка 24/7. Компанията притежава 4 дейта центъра и предоставя IT услуги, сървъри под наем, гъвкава клауд платформа, DDoS защита. Дистрибутор е на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Една от първите независими наземни станции за спътникови услуги в България е изградена от Нетера. Телекомът предлага IPTV платформа и разпространение на аудио-видео съдържание. Със системата Netfleet компанията предоставя услуги за GPS проследяване на автомобили, тирове, селскостопанска техника и др.