Ивет Горанова: Отлагането на Игрите ще ми се отрази положително

Приемам ситуацията като една по-дълга почивка от лагери и състезания, сподели тя

"Приемам ситуацията като една по-дълга почивка от лагери и състезания. Имам време да се възстановя напълно и да се подготвя за следващото състезание, когато и да е то. Тези дни започнах да тренирам по два пъти на ден и се опитвам да спазвам режима като в състезателен период." Това сподели Ивет Горанова пред Пресклуб "България".

"В началото на извънредната ситуация бях малко стресирана, защото хората са уплашени и навсякъде се говори само за пандемията. В началото на изолацията тренирах веднъж на ден и имах много свободно време. Толкова много, че не се чувствах комфортно и си търсех занимания да го запълвам", казва още надеждата ни в олимпийското карате, допълвайки, че залата вече й липсва, както и чувството да си облече кимоното.

"Мисля, че отлагането на Игрите лично на мен ще ми се отрази положително. Ще имам повече време да се подготвя не само физически, но и психически, за да спечеля квота. Единственото, което ми се обърка, е кандидатстването за университет", сподели още най-добрата ни спортистка в олимпийското карате.