Йосиф Панов - Пепелянката с призив към жителите на Буковлък: Стойте си по домовете!

Да бъдем разумни и единни, това е най-важното, призова боксьорът

"Стойте си у вас, стойте си по домовете и не нарушавайте карантината. Да нямаме много контакти, мисля, че това е най-правилното решение, което органите на реда са взели", обърна се към своите съселяни в Буковлък популярният боксьор Йосиф Панов - Пепелянката.

Както вече стана ясно, областният кризисен щаб предложи на Националния оперативен щаб и Министъра на здравеопазването поставяне под карантина и затваряне на Кметство с. Буковлък до изясняване на епидемичната обстановка свързана с констатираните положителни тестове за COVID 19 и големия брой на контактни лица, на които предстои тестване.

"Редно е да си останем по домовете и да не провокираме полицията. Познаваме се, от едно село сме. Знам, че белята много бързо може да се случи, всеки иска да защити свой близък или свой приятел, но 10 секунди се спрете преди да действате и ще имате друго виждане за нещата. Виждате какво се случва в цял свят, така че ние не сме най-важните. Ние трябва да слушаме и да изпълняваме. Да бъдем разумни и единни, това е най-важното. Защото ние сме такива и такива трябва да си останем", заяви още шампионът на България в супер полусредна категория.