Община Плевен получи дарение от 1000 ръкавици и 200 предпазни шлема

Средствата ще бъдат разпределени и раздадени на служителите в звената, които работят на първа линия

Хипермаркет за дома и градината „Практикер” в град Плевен дари на Община Плевен 1000 броя сертифицирани предпазни маски KN95, 1000 чифта латексови ръкавици и 200 броя повдигащи шлема с предпазен визьор. По този начин веригата показва отговорност и изразява своята съпричастност към жителите на града в ситуацията на извънредно положение заради коронавируса, а повод за инициативата е отварянето на напълно обновения обект на „Практикер” в Плевен.

Кметът на Общината Георг Спартански изрази своята сърдечна благодарност към дарителите за благородния жест и навременната помощ. Той уточни, че средствата ще бъдат разпределени и раздадени на служителите в звената, които работят на първа линия в непосредствен контакт с гражданите – „Местни данъци и такси”, Центъра за административно обслужване на гражданите, „Гражданска регистрация и обредни дейности”, на социални работници и доброволци.

При спазване на всички изисквани строги мерки за безопасност клиентите на търговската верига могат да направят своя избор в напълно обновения хипермаркет „Практикер” в град Плевен на познатия адрес бул. „Европа” № 6 Б.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен