Мариана Попова захапа треньорите в "Гласът на България"

Певицата, която от известно време живее в Плевен, с любопитен коментар във Фейсбук

Мариана Попова с изненадващ въпрос към продуцентите на „Гласът на България“. Певицата, която от известно време живее в Плевен, насочи вниманието на последователите си в социалната мрежа не към талантите, които се конкурират в шоуто, а към качествата на треньорите, които ги оценяват и напътстват.

За поредна година ментори са Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев и по всичко личи, че не одобрява някои от тях, пише signal.bg.

"Гледам "Гласът на България", тази година има изключително добри гласове. Всъщност по формат е важно треньорът да е поне една идея по-добър от участниците, за да има на какво да ги научи! Въпросът ми е към продуцентите и БТВ. По какъв критерий избирате треньорите?!!! Изключвам Иван Лечев, който е великан в музицирането!!! Не, не се заяждам, просто питам“ – пише тя.

Веднага след публикацията последва вълна от коментари от страна на почитателите й, много от които я подкрепят в написаното и посочват, че е „болезнено права“, а други казват, че гледат на риалитото като шоу и визия, без да се задълбочават в качествата на треньорите.