Тереза: Вярвам, че ни очакват по-добри дни

Наскоро чаровната плевенчанка направи неочаквана премиера на най-новото си видео

Попфолк певицата Тереза сподели как минават дните и по време не извънредното положение:

“Ако трябва да бъда честна – за мен това е начин на живот и не ми е чак толкова трудно. Аз обичам да си стоя вкъщи и да бъда с най-близките си хора. Единственото нещо, което ми липсва това е публиката и моите изяви. И все пак – цялата тази ситуация е голямо предизвикателство както за мен, и за всички хора, надявам да отмине по-скоро и да възобновим стария си начин на живот. Вярвам, че ни очакват по-добри дни.”, откровена бе изпълнителката пред своята аудитория в Instagram.

Преди месец чаровната плевенчанка направи неочаквана премиера на най-новото си музикално видео “Убиец на чувства” в официалният youtube канал на Hit Mix Music, както и в телевизионния ефир на Хит Микс ТВ.

"Дълго пазех тази песен и не знаех кога ще е най-подходящо да я представя. Това е най-бързо направеното ми видео до момента, снимах го с екип от 4 души по време на извънредното положение, което беше истинско предизвикателство за мен. Ако трябва да съм откровена имах притеснения относно видеото, но исках да подаря на публиката малко от любимата ми музика, в този труден момент. Вярвам, че музиката обединява и сполотява хората.”, споделя пред www.hitmixmusic.bg Тереза.