Кандидатстудентската кампания на Академията на МВР започна

Кандидатите за курсанти от Плевенска област подават документи в ОДМВР – Плевен в срок до 3 юни

В ход е кандидатстудентската кампания за прием в Академията на МВР за учебната 2020/2021 г. Кандидатите за курсанти от Плевенска област подават документи в ОДМВР – Плевен в срок до 03.06.2020 година.

Специалностите за придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър“ в редовна форма на обучение във факултет „Полиция“ и факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“ са: „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Гранична полиция“ и „Пожарна и аварийна безопасност“. Кандидатите подлежат на специализиран подбор – медицинско изследване; проверка на физическата годност; психологическо изследване, състоящо се от тест за интелигентност, личностен въпросник и психодиагностично интервю. Информация, свързана с кандидатстудентската кампания, както и документите, необходими за кандидатстване, са публикувани на интернет страницата на Академията на МВР: www.mvr.bg/academy.

Информация може да бъде получена и от Човешки ресурси в Областната дирекция в Плевен, както и на телефон 064/864 444 през работно време.