Иван Костадинов - Rampage с роля в сръбски сериал, продължение на "Южен вятър" (Видео)

Снимките на сериала са продължили 6 месеца

"В нашата професия физическата подготовка тряба да ни е много добра, защото както в "Южен вятър", така и в други продукции, екшън сцените са винаги атракция. Добрата актьорска игра трябва да се комбинира и с добър екшън. Aз съм и каскадьор, и актьор, някакъв мелез между двете." Това сподели с усмивка плевенчанинът Иван Костадинов - Rampage в предаването "Крум Савов LIVE".

Както вече писахме, той си партнира с Христо Шопов и Александър Сано в хитовия сръбски криминален сериал "Южен вятър". Поредицата е продължение на едноименния филм на Милош Аврамович, който излезе в края на 2018 г. и се радваше на огромен зрителски интерес.

Иван сподели в ефира на телевизия "7/8", че е останал изключително доволен от работата си със сърбите, както и от условията, които са му предложили. Снимките на сериала са продължили 6 месеца.

"Кино индустрията е замръзнала в момента заради коронавируса. Пандемията беше пагубна за много бизнеси", отбеляза Костадинов, който през последните години участва в някои от най-успешните холивудски екшън продукции. Партнирал си е със Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Джерард Бътлър, Джейсън Стейтъм, Скот Адкинс, Дани Глоувър и много други.

"В повечето случаи играя "лошия" и аз не го отказвам това нещо. Ролята на "лошия" е доста трудна, но това е едно предизвикателство за всеки един актьор. Един актьор трябва да може да накара един зрител да се усмихне, да се разплаче, да почувства симпатия... Една роля може да ти е пик в кариерата, но и може да те погребе", заяви Иван Костадинов.