Девора Уайлд: Мисля, че човек не може да играе герой, когото не харесва

Красивата плевенчанка разказа за емоциите от снимачната площадка на "Откраднат живот"

Феновете на "Откраднат живот" се запознаха с новия PR на болницата Юлия Боянова, която първоначално работи като журналист. Актрисата Девора Уайлд признава, че два пъти е била на кастинг за роля в най-успешния български медицински сериал. "Може би тогава не е имало подходяща роля за мен. А с PR-ката на болницата - аз пасвах за ролята и тя – за мен.”

Красивата плевенчанка е получила обаждане, че е избрана за ролята и не се е колебала. "Приех с голямо желание, когато ме избраха, защото какво по-хубаво от това да прекарам няколко месеца в България със семейството си и да се снимам в този много популярен сериал. Не ми беше трудно да взема това решение”, спомня си тя.

"Харесвам Юлия. Мисля, че човек не може да играе герой, когото не харесва. Има нейни качества, които аз също споделям – амбицията, хъса, това, че тя е много целенасочена. Не харесвам в нея, че иска да си постигне целите на всяка цена и не мисли за последствията”, разказва актрисата.

"Първоначално на снимачната площадка се чувствах като на първия учебен ден, но това усещане премина много бързо, защото всички бяха дружелюбни и се държаха добре с мен. Сега много ми липсват, защото се смеехме и забавлявахме заедно”, спомня си тя. Девора признава, че много често хората са учудени колко усмихнат и приветлив човек е извън ролите ѝ на екран.

Преди време актрисата се е снимала в сериал в Англия и признава, че не открива големи разлики със снимачния процес в "Откраднат живот". "У нас се работи със същата структура на терен, със същия професионализъм”, отбелязва тя.