Проучват мнения за графика на движение на влаковете през 2021 година

Жителите на община Плевен могат да изпращат предложения за изменения в проекта

Първият проектен вариант на График за движение на влаковете за 2021 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач БДЖ (www.bdz.bg). За по-голямо удобство предложенията за разписания на влаковете са представени отделно за всяко едно направление.

Целта на публикуването на проект на графика е да могат клиентите на БДЖ да се запознаят с намеренията на дружеството за разписанието на влаковете през следващата година и да имат достатъчно време да реагират с аргументирани предложения към превозвача и съответните областни и общински власти. Това ще даде възможност на областните и общински администрации също да се запознаят и да имат готови предложения на предстоящите работни срещи между институциите.

Може да разгледате проектния вариант в следния линк:  https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2021-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane.

Жителите на община Плевен могат да изпращат предложения за изменения в проекта на График за движение на влаковете за 2021 г. на електронна поща [email protected] в срок до 25.07.2020 г. включително, както и до 31.07.2020 г. на e-mail: [email protected] или да ги внесат в деловодството на БДЖ на адрес: София 1080, ул. „Иван Вазов” № 3.