Окръжна прокуратура – Плевен задържа лице за престъпления, свързани с наркотици

Лицето е осъждано за притежание на наркотични вещества и настоящото деяние е извършено в изпитателен срок

Окръжна прокуратура – Плевен привлече като обвиняем и задържа за 72 часа лице за престъпления, свързани с наркотични вещества.

На 12.06.2020г. около 03.30 в резултат на проведени процесуално-следствени действия по досъдебно производство на Окръжна прокуратура-Плевен е извършено претърсване в избено помещение в ж.к.Сторгозия в гр.Плевен ползвано от А.С.В., в резултат на което е иззето количество около 20 грама метамфетамин наричан „Пико“, заедно с аксесоари и реактиви за производството на метамфетамини, както и прекурсори. От събраните до момента доказателства се установява, че лицето лично изготвя наркотичните вещества в помещението, в което са намерени, след което ги разпространява на територията на гр. Плевен. За документиране на дейността на лицето са използвани СРС.

Лицето е осъждано за притежание на наркотични вещества и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на две осъждания.

Окръжна прокуратура – Плевен внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"