Мартин Митев пожела "На добър час" на абитуриентите от хор "Звъника"

Празникът в Художествената галерия "Илия Бешков" събра близки и приятели на хоровата формаци

С празничен концерт плевенският хор "Звъника" с диригент Ваня Делийска изпрати и тази година своите абитуриенти. Празникът в Художествената галерия "Илия Бешков" събра близки и приятели на хоровата формация, сред тях и представители на Общински съвет - Плевен. На добър час на абитуриентите пожела председателят на Общинския съвет Мартин Митев.

"Всички вие имате привилегията да сте сред тези, които вече толкова години пишат приказката „Звъника“. Убеден съм, че всяко едно дете, преминало през хора, винаги ще носи в себе си частица от срещите в репетиционната зала, от емоциите по време на концертите и на сцената, както и спомена за времето, когато е било част от този прекрасен екип - екипът "Звъника" - едно голямо семейство! На добър час, мили деца!“, пожела Мартин Митев на завършващите хористи.

Традиционно хор „Звъника“ изпраща своите дванайсетокласници с подготвена специална програма. Гости за празника винаги са родители, както и представители на местната власт, за да пожелаят "На добър час" на хористите, които напускат състава.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"