Детска игра запали къща в плевенско село

Екип на пожарната служба в Червен бряг с един автомобил е загасил пламъците

През почивните дни огнеборци потушаваха пожари в сухи треви в землището на село Козар Белене и  в град Плевен на улица "Осъм".

На 25 юли 2020 година в 15:27 часа е съобщено за пожар в микробус „Форд Транзит“ в село Реселец. Причина за инцидента е късо съединение. Тотално е унищожен автомобила и касов апарат. Пострадали хора няма.

На 25 юли служители от РС ПБЗН - Червен бряг са оказали четири технически помощи: съдействие на водача на закъсал автомобил в град Червен бряг и три отводнявания на помещения на улица "Мадара", на улица „Пирин“ и на улица "Стоян Едрев".

На 26 юли около 16:30ч. Лек автомобил „Форд Фокус“ се запалил на улица „Ген. Л-т Атанас Стефанов” в областния град. Огънят, причинен от късо съединение, е унищожил част от ел.инсталацията. Пожарът е погасен от екипи на РСПБЗН – Плевен.

Вследствие на детска игра с огън се е запалила къща в село Ракита. Сигнал за инцидента е постъпил на 26 юли в 09:22 часа в РСПБЗН - Червен бряг. Огънят унищожил: домашно имущество, мебели, хранителни продукти. Опушени са стените на 80 кв.м от къщата. Екип на пожарната служба в Червен бряг с един автомобил е загасил пламъците. Пострадали няма.