Александър Мацурев се срещна с кметовете на села от общините Гърмен и Гоце Делчев

Депутатът от ГЕРБ посети Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница, Осиково и Борово

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско Александър Мацурев посети селата Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница и Осиково в Община Гърмен, както и с.Борово в Община Гоце Делчев.
Той заедно с  общинските ръководители на ГЕРБ - Гоце Делчев Никола Джингаров и на ГЕРБ - Гърмен Верхад Ислямов  разговаряха с кметовете на населените места за най-сериозните проблеми, които стоят за решаване пред тях.
„Инициирах тези срещи, защото считам за важно контакта между местната и законодателна власт. Кметовете споделиха, че много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към най-уязвимите групи по време на пандемията, като дадоха за пример  програмата “Топъл обяд", каза Александър Мацурев.
Управниците на населените места са изразили категоричното си мнение, че най-лошото, което може да се случи в тези трудни месеци на здравна и икономическа криза, е тя да се превърне и в политическа. Според тях никога не са отпускани толкова много целеви средства за всички българските общини и кметства, с които се реализират важни проекти за населените места в странаjd. Благодарение на последователната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е създадена заетост към техните кметства и са разкрити работни места.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен