Красен Кралев с приветствие по повод Международния ден на младежта

Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал, каза министърът на младежта и спорта на Международния ден на младежта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави младите по повод Международния ден на младежта. „Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България“, заяви министър Кралев в приветствие към младите.

„Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна“, призова той.

Ето и цялото приветствие на министър Кралев:

Скъпи млади хора,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 12 август – Международния ден на младежта!

Тази година е особена и изпълнена с редица предизвикателства, пред които е изправен целият свят. Разчитаме именно на Вашата отговорност и креативност, за да може успешно да се адаптираме към новото нормално в условията на световна пандемия.

Учете се един от друг. Тествайте границите на способностите си, стремете се към повече и, разбира се, не забравяйте да се забавлявате.

Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България.

Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна.

Помнете, че България обича младите!