Самотна майка от Каменец се нуждае от помощ

От два дни е настанена в клиниката по "Онкологична хирургия" на УМБАЛ "Георги Странски"

Самотна майка от Каменец се нуждае от помощ. Повече подробности по случая ни сподели Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

"Трудно започвам тези редове, но вярата ми към доброто е по - силна в този момент и за това се обръщам към всички добри хора с молба да отделите от времето си и спешно да помогнем на самотна майка от село Каменец, община Пордим, която от два дни е настанена в клиниката по "Онкологична хирургия" на УМБАЛ "Георги Странски", град Плевен. След четири химиотерапии, медиците днес ще оперират Сашка Страхилова, за да не се разраства тумора. Сърдечно й пожелавам да мине успешно операцията да се възстанови и да се върне при децата си, за които се грижи всеотдайно. Всъщност аз не познавам лично Сашка! За нейното семейство разбрах от община Пордим и през април месец я зарадвах с чисто нова пералня и перилни препарати от събраните средства по повод рождения ми ден! Отзивите от община Пордим са, че Сашка полага огромни грижи за децата си, не чака на помощи и работи, за да посреща нуждите си! Дори от болницата чрез социалната мрежа продължава да подържа връзка с децата си! Към този момент Сашка работи, но има за изминали 2години и 9 месеца неплатени здравни осигуровки, които са в размер на около 850 лева! Сума, непосилна за нея да заплати същите! В случай, че бъдат платени тя ще може да получи и болничен и безплатно да е лечението и в болницата.

Моля Ви добри хора да помогнем на Сашка в рамките на днес и утре да и платим здравните осигуровки! Прилагам към снимките личната сметка на Сашка Страхилова, по която, всеки може да помогне! Надявам се да стане чуди и доброто да се случи час по скоро за нея и да се завърне при децата си отново!

На всички, които ще помогнат предварително благодаря от сърце! Бъдете здрави и благословенни! Вярвам, че доброто го има във всички нас и ще помогнем, защото здравето е най - ценното нещо на света!

Изписвам личната сметка, както следва: IBAN:BG27BPBI79221017213002, BIC:BPBIBGSF, титуляр на сметка: Сашка Страхилова Димитрова.

А в село Каменец децата на Сашка я очакват с нетърпение! Дано бог направи така, че да мине успешно операцията! Благодаря Ви!"