Дългоочаквано откриване: световният лидер в търговията на дребно KiK отваря врати и в Плевен!

Плевен Лайф

01-09-2020, 17:03

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Тридневна програма по откриването - от 02.09 до 04.09.20 г., включва много промоции и музика

На 2-ри септември третият магазин на немската верига за облекло и стоки за дома KiK отваря врати в Panorama Mall, Плевен.

Тридневна програма по откриването - от 02.09 до 04.09.20 г., включва много промоции и музика. Първите клиенти на KiK в Panorama Mall ще имат възможността да се потопят в празнично настроение в компанията на страхотен диджей. Предвидени са и отстъпки от -10 % на всички стоки в новия магазин. Намалението ще бъде в сила на 3-ти и 4-ти септември. Страхотни предложения очакват и всички ученици, подготвящи се за приближаващото начало на учебната година.

Анастасия Пеева, Управител на Kik за България, споделя: „Плановете на компанията включват откриване на 10 магазина в цялата страна до края на 2020 г. Радваме се на голям интерес към предложенията на KiK от страна на българските потребители. Възнамеряваме да продължим експанзията, като до края на следващата година се очаква магазините ни да са над 20.”

КіК oпepиpa в ĸaтeгopиятa „диcĸayнтъp", в която се търси максимално оптимизиране на цените. Моделът се основава на гoлeми пo oбeм пpeдвapитeлни пopъчĸи, диpeĸтнa paбoтa c дocтaвчиците бeз ocĸъпявaнe oт пocpeдници, намаляване на транспортните разходи и др.

До момента KiK се гордее с 3900 магазина в 12 страни в Европа. Площта на всеки от тях надхвърля 600 кв. м. Годишният оборот на компанията е над 2 млрд. евро.