Десетки пожари гасиха плевенските огнеборци през уикенда

Няма пострадалио хора

На 4 септември 2020 година служители от РДПБЗН - Плевен са потушили два пожара в сухи треви. Инцидентите са регистрирани в землището на село Садовец и в град Кнежа на улица „Александър Стамболийски“.

На 5 септември 2020 година в 21:05 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са оказали техническа помощ  при отключване на апартамент в Плевен на булевард „Данаил Попов“.

На 5 септември 2020 година екипи на РДПБЗН - Плевен са потушили пожар в сухи треви и отпадъци в землището на град Долни Дъбник.

На 6 септември 2020 година екипи на РДПБЗН - Плевен са потушили пламъци в сухи треви, отпадъци и нискостеблена растителност в землищата на село Гривица до ЖП прелез, село Крушовица, град  Славяново на улица "Димитър Благоев", село Горник, град Червен бряг, село Горник -  Гробищен парк, село Писарово, село Славовица в местността „Старо село”.

На 6 септември около 22 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са почистили счупен живачен термометър в стая на апартамент на улица "Димитър Константинов".

На 6 септември в 19:33 часа в РС ПБЗН – Гулянци е съобщено за пожар на автомобил „Алфа Ромео“. Инцидентът е станал в село Сомовит. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Унищожен е автомобила.

На 7 септември 2020 година служители от РДПБЗН - Плевен са потушили пожари в запалени сухи треви в землищата на селата Славовица,  Гривица,  Искър, Плевен околовръстен път,  в землището на град Червен бряг и на улица „Георги Бенковски“. 

На 8 септември 2020 година в 03:21 часа в РС ПБЗН – Никопол е съобщено за пожар в къща в крайдунавския град. Унищожени са 100 кв.м. покривна конструкция. Пострадали хора няма. Причините за инцидента са в процес на установяване. Пламъците са потушени от екип на  РС ПБЗН – Никопол.