Откриха обновената детска градина в село Бреница

След ремонта детската градина е и с изцяло нова осветителна инсталация от LED осветителни тела

За успешно изпълнен проект на Община Кнежа – Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в ДГ „Детска планета” в с. Бреница по Проект „Красива България“, Мярка 02 „Подобряване на социалната инфраструктура“, информира кметът Илийчо Лачовски .

"Днес, в присъствието на Началника на РУО – Плевен г-жа Албена Тотева, официално открихме обновената сграда на детската градина", написа Лачовски във Фейсбук.

В изпълнение на ремонтните дейности бе извършено цялостно саниране на сградата, като се подмени старата дървена дограма с нова от PVC профил, беше положена топлоизолация на стените и покривната плоча, подменена е покривната конструкция, както и улуците и водосточните тръби. След ремонта детската градина е и с изцяло нова осветителна инсталация от LED осветителни тела.

"Изключително съм горд, че с този проект успяхме да осигурим на децата в Бреница комфорт и по-добри условия за обучение и развитие. Убеден съм, че средствата, които влагаме в насока подобряване на учебно-материалната база в училищата и детските градини в нашата община, са най-добрата инвестиция!  Използвам случая да изкажа своите благодарности към целия екип на Общинска администрация и към изпълнителите на проекта за добре свършената съвместна работа, както и за отличната комуникация, която имахме по време на ремонтните дейности!  На колектива на ДГ „Детска планета” желая много положителни емоции, лични и професионални успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца!", пише още кметът Лачовски в социалната мрежа.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"