С изкърпване на настилки по плевенски улици и в някои села продължават текущите ремонти

Сред планираните дейности са и такива по организация и безопасност на движението

Изкърпване на дупки в настилката на улицата покрай блокове 225, 226 и 227 в жк „Дружба” ще извърши „Инжстрой” ЕООД в седмицата до 25 септември 2020 г. Дейността е в изпълнение на договор „Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и безопасност на движението на територията на гр. Плевен и кметствата без самостоятелен бюджет”. От фирмата ще работят и по оформяне на пространството в края на паркинга с бетонова настилка и циментова замазка за подобряване оттичането на повърхностните води от паркинга пред бл. 135, вх. Д в жк „Дружба”.

Продължават дейностите по изкърпване на единични дупки в настилката към гробищен парк „Чаира” и насипване с минералбетон, както и изграждането на джоб за три контейнера на ул. „Илинден” в кръстовището с ул. „Добрич”. Тази седмица екипи работят по изкърпване на настилката по улици в селата Горталово и Тодорово.

Сред планираните дейности са и такива по организация и безопасност на движението, както и възстановяване след аварии на ВиК и ТЕЦ.  Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия