Слави Трифонов ще представи политическата си програма в Плевен

И родният град на шоумена се сдоби с офис на ПП "Има такъв народ"

В град Плевен беше открит третият за страната офис на ПП "Има Такъв Народ", информират от партията на своя официален сайт.

Областният координатор Радостин Василев откри събитието с кратка реч и приветствие към всички присъстващи. Веднага след това, отец Гено от храма "Свети Николай" в Плевен отслужи тържествен водосвет.

Освен домакините, общ.координатор за Плевен – Петьо Трифонов и секретарят за общината – Венера Василева, на важното събитие присъстваха над сто гости. Както и при откриването на офисите във Враца и Елин Пелин през миналата седмица, официални лица бяха двама от членовете на Изпълнителния съвет на ПП "ИТН". А именно – главният секретар Виктория Василева и зам.-председателят Тошко Йорданов, които по време на неофициалната част отговаряха на въпроси от журналисти и граждани.

Сред гостите присъстваха всички общински координатори на ПП "ИТН" от Плевенски регион – Николай Лоринков (Белене), Христина Иванова (Долна Митрополия), Денислав Иванов (Долни Дъбник), Йовка Петрова (Искър), Людмил Антонов (Левски), Севим Христов (Никопол), Атанас Филчев (Пордим) и Анна Янчева (Червен бряг).

Относно това как ще работи с плевенчани, Радостин Василев поясни, че по един или два дни всяка седмица, той лично ще приема в офиса хора, за да разговарят. "Освен това планираме няколко събития с по-голям кръг от гости, където ще присъства и господин Трифонов. На тях ще говорим за политическата ни програма, за реформите, за секторите, въобще за основните ни идеи, тъй като все още нашата визия за развитието на България не е толкова популярна.“

Още от днес, 28 септември, заинтересованите граждани ще могат да посетят приемния офис на ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, който ще бъде отворен целодневно. Той се намира в сърцето на Плевен, на централната пешеходна улица, известна и като "Старата главна", а точният адрес е ул. „Васил Левски” №133.

След Плевен, следващият град, който ще може да се похвали с подобна придобивка, е Кърджали. Там, още на 3 октомври, следващата събота, ще бъде тържествено открит четвъртият за страната офис-приемна за граждани на ПП „ИТН“.