В ЕЦНП – Плевен връчиха удостоверенията на първия модул новоназначени войници

Проведе се тържествена церемония

Днес, 9 октомври, в Единния център за начална подготовка – Плевен, се проведе тържествена церемония по връчване на удостоверенията на първия модул новоназначени войници.

В словото си заместник-командирът на ЕЦНП полковник Иван Вълев изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи и с действията си ще допринесат за издигане престижа на военната служба и реномето на българския войник зад граница. В допълнение той каза, че придобитите от обучаемите знания и практически умения ще им дадат основание с уважение да си спомнят за своите командири и инструктори и им пожела още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и повече енергия при изпълнение на задълженията им като защитници на родината ни.

Редник 1-ви клас Красимир Георгиев Кръстев от в.ф. 28880 - Белене също сподели своите впечатления: „Доволен съм от отношението на командирите към нас и въпреки натоварената програма всички сме удовлетворени от подготовката. Голямо значение има и това, че битовите условия в ЕЦНП са на ниво. Тук създадохме много добри контакти с колеги от различните гарнизони, придобихме полезни нагласи за съвместен живот в голяма група хора.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"