Красимир Бислимов обяви целта пред Спартак

Плевенчани ще се борят за по-престижно класиране в Северозападната Трета лига

Спартак (Плевен) успя да победи с минималното 1:0 Ботев (Враца) II в дербито на Северозападна Трета лига и да нанесе първа загуба на лидера в класирането.

"Доволен съм, защото играхме срещу може би един от най-добрите отбори в нашата група. Получи се здрав и стойностен мач, радвам се, че спечелихме. Моите момчета са млади, талантливи футболисти. Иска се време да се обиграят и резултатите ще дойдат от самосебе си", заяви Красимир Бислимов след успеха над Ботев II (Враца).

"Ние ще се борим за по-престижно класиране. Нямаме цел влизане в професионалния футбол. Целта ни е да обиграваме младите футболисти и да ги развиваме. От финансова гледна точка в професионалната лига са нужни много повече пари. Миналата година си изпатихме от това, защото влязохме неподготвени - нямахме една стотинка и видяхте какво се случи. Всичко е до финансите. Виждате нашата база в какво състояние е. Много е трудно, когато нямаш база и нужните средства, да надградиш. Всичко е до парите", коментира още Бислимов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"