Невяна Владинова ще участва в инициативата "Дните на Еразъм" в Брюксел

Плевенчанката ще се срещне и с българския посланик Пламен Бончев

Голямата ни шампионка по художествена гимнастика Невяна Владинова заминава в четвъртък за Брюксел, където ще вземе участие в инициативата "Дните на Еразъм", посветени на 30-годишнината от учредяването на програмата. Поредицата от събития събира спечелили проекти по нея, за се запознаят помежду си, като идеята е обмяна на опит и ноу хау в различни сфери на обществения живот и образованието.

Невяна ще присъства на тази инициатива, защото програмата вече финансира и спорт и след като се върне от Брюксел тя ще може да разкаже подробности и иновации, които е видяла на място и от първа ръка, както и да запознае всички в БФХГ с тази нова инициатива с финансирането на спорта по програмата Еразъм.

Инициативата за провеждане на "Дни на Еразъм" има за цел да отбележи огромното положително въздействие на програма "Еразъм+" едновременно във всички държави по света, легитимни за участие в Програмата.
Целта на събитието е да представи европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма "Еразъм+" в рамките на тези предварително определени дни, така че да бъдат видни и достъпни за гражданите, бизнеса, медиите и отговорните лица за формирането на политиките в различни обществени сфери!

В рамките на тази инициатива Невяна Владинова ще се срещне в Брюксел и с българския посланик Пламен Бончев, съобщиха от БФХГ.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"