Къщи горяха в Плевен, Левски и Бреница

Няма пострадали

На 23 октомври в 11:56 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в Плевен на улица „Емануил Васкидович“. Предполагаема причина за инцидента е късо съединение. В пламъците са унищожени имущество и техника. Пострадали няма. Служители на РС ПБЗН – Плевен с два автомобила са потушили пожара.

Късо съединение е причина за пожар в къща в село Бреница. Сигнал за произшествието е постъпил на 23 октомври в 15:14 часа. Унищожени са домашно имущество, хранителни продукти, техника и покривна конструкция 30 кв.м. Опушени са стени в жилището. Пострадали няма. Огънят е локализиран и потушен от служители на РС ПБЗН – Кнежа.

На 25 октомври 2020 година в 00:10 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в град Левски. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Живеещият в имота е оставил без надзор камина на твърдо гориво.   Унищожени са 70 кв.м от сгадата. Пожарогасенето е извършено от екип на РС ПБЗН – Левски с един автомобил.

На 25 октомври в 18:38 часа е получен сигнал, затова че в областния град на улица  "Люляк" гори къща. На място са изпратени екипи на РДПБЗН – Плевен за потушаване на пламъците. Установено е, че е възникнал пожар, вследствие на неправилно боравене с печка на твърдо гориво в едноетажна постройка. По време на инцидента обитателят е бил в дома си, като не е пострадал. Вследствие на пожара са изгорели около 80 кв. метра покривна конструкция и домашно имущество.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"