Невяна Владинова все още не е решила дали ще продължи с активната си кариера или ще сложи край

Плевенчанката лекува травма на врата и изчаква да види как ще се развие ситуацията в световен мащаб с COVID-19

Една от топ гимнастичките ни в последните 10 години – Невяна Владинова, все още не е решила дали ще продължи с активната си кариера или ще сложи край. Както е известно, тя се контузи тежко и все още се възстановява. Преди време шефката на гимнастиката Илиана Раева заяви, че подготвя плевенчанката за ръководна длъжност.

„Не съм решила все още какво ще правя. Ще изчакам да видя как ще се развие ситуацията в световен мащаб с коронавируса и какви състезания ще има. Тогава ще реша дали да продължа. Иначе контузията все още не е отшумяла. Става въпрос за травма на врата. Имам дискова херния на шиен прешлен. Все още се възстановявам“, заяви Владинова за „Мач Телеграф“, цитира monitor.bg.

Тя е капитан на националния тим индивидуално. Най-големият й успех е световната вицешампионска титла отборно от първенството в София през 2018 година. Има и бронз на топка от световното в Пезаро 2017, както и три бронза на отделните уреди от европейски първенства. От Световни купи има 6 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала, а от Гран при турнири – 5 сребърни и 4 бронзови отличия.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен