Добрата новина: Десетки хора помагат на децата от село Върбица

Кампанията продължава

Десетки хора от София, Пловдив, Русе, Плевен и Смолянско изпратиха дрехи и обувки за децата от село Върбица. Ръководството на училището и децата благодарят за съпричастността на всички, откликнали на апела за помощ, и изпратили от сърце ползвани дрехи и обувки за малчугани. Това информира Слави Михайлов от Националното сдружение на сираците в България.

"Надяваме се добри хора да помогнат с още дрехи и обувки, тъй като пристигналите до този момент пратки не са достатъчни за всичките 35 деца от училището. Трайни хранителни продукти за изхранването на малчуганите са също необходими в този момент! Благодарим на всички добри хора, които отделиха от малкото, което имат и помогнаха с огромно желание и сърце! Продължаваме напред!", сподели още Слави Михайлов.

За да помогнете на малчуганите, може да се свържете с г-жа Поля Мерджанова, директор на училището, на тел.: 0878117590 или г-жа Миткова на тел.: 0878117563, които ще Ви информират за точен адрес за доставка на дарените от Вас дрехи и обувки!