Зорница Иларионова и Атанас Кръстев - носители на красота сред руините (Видео)

Премиерно вече може да се види най-новия им музикален видеоклип

Цигуларката Зорница Иларионова, която наскоро грабна GrandPrix на Международният конкурс за млади изпълнители „Охрид, те сакам“ и талантливият виолончелист Атанас Кръстев в удивителна комбинация от красота и виртуозност, любов и вдъхновение, разруха и мизерия ни напомнят –– всички радости и всички скърби, всичко е тленно. Красотата вехне, младостта си отива, след дъжда идва слънце, след слънцето – облаци… Единственото нещо, което не може никога и никак да бъде победено, което до последно ще живее дори сред руините на този свят, е изкуството и любовта.  

Изкуството - последната утеха на хората в беда. И за да повдигнат духа на обществото, да им вдъхнат надежда, че нещата отново ще бъдат добре талантливите музиканти не спират да работят и пускат Коледен подарък към почитателите на класическата музика. Премиерно вече може да се види най-новия им музикален видеоклип по музика на немският бароков майстор Георг Фридрих Хендел „Пасакалия“ и впечатляват с високото ниво на виртуозност.

Спират се именно на това произведение, когато се ражда идеята да снимат и съвместен видео клип. Монтажът и постпродукцията е на Стойчо Стоянов и XS Artists Music School,  оператор на красивата лента е Михаил Янакиев, аудио запис и мастеринг Павел Стефанов, артистичен мениджър е Маргарита Тошева, гримът е поверен на Диана Колева, а модна къща “Bridal Fashion” превръщат младата и талантлива цигуларка в една съвременна принцеса. Продукцията е финансирана от  Министерство на културата – Национален фонд “Култура”.