Кризисен център за жени и деца - Плевен се нуждае от подкрепа

Центърът има нужда от прахосмукачка, готварска печка и други ел.уреди

Кризисен център за жени и деца - Плевен се нуждае от помощ. За това сигнализираха от Националното сдружение на сираците вя България.

"Добри хора, получихме писмо с молба за помощ и подкрепа от Кризисен център за жени и деца, преживели насилие от град Плевен. Сега осъзнаваме колко страдание и мъка има в живота. Ние, като хора, израснали без родители, знаем колко е важно да имаш семейство и близки, които да те подкрепят. За наше огромно съжаление в този център попадат много хора с тежки съдби, които нямат подкрепата на никой! Молим Ви горещо и с огромно вълнение да помогнем на тези хора в Центъра да имат по-добри условия, да усетят топлина и уют в центъра, който е техен дом сега! Готови сме дори да се откажем от коледните празнични торбички и да пренасочим подкрепата Ви за да помогнем на тези хора!", обърна се към обществеността Слави Михайлов, председател на НССБ, който в момента координира инициативата "Коледа за всяко дете".

Центърът има спешна нужда от прахосмукачка, готварска печка, тостер, ел.кана за вода и други уреди. За повече информация се свържете с директора на Центъра г-н Николай Дамяновски на телефон: 0887 39 82 56.

"Силно се надяваме да Ви докоснат съдбите на хората постъпили в центъра, така както ние го усетихме и да не останете безразлични и да помогнете! Вярваме, че все още доброто съществува и има много хора с големи сърца, които ще дарят радост на нуждаещите се! Благодарим Ви от сърце!", заяви още Слави Михайлов.