Ученици благодaриха на медиците в УМБАЛ - Плевен с картички и кулинарни изкушения

Срещата се състоя пред Клиниката по пневмология и фтизиатрия, където се лекуват болните от Covid – 19

Учениците от специалност "Асистент на лекар по дентална медицина", техният класен ръководител госпожа Диляна Петкова, учители, заместник – директорът госпожа Цветана Маринова и директорът на ПГРТО – Плевен госпожа Невена Арабаджиева се срещнаха с медиците от Клиниката по пневмология и фтизиатрия, УМБАЛ "Д-р Георги Странски", където се лекуват болните от Covid – 19.

Срещата се състоя пред клиниката. Доктор Теменужка Игнатова-Данова и нейните млади колеги приветстваха колектива, учениците и техните родители, които са изразили своята подкрепа към тях в тези трудни за цялото общество дни. Искрено се зарадваха на ръчно изработените картички с коледни пожелания. Споделиха, че са горди от тази съпричастност и признание. Призоваха многократно всички да спазват мерките за предотвратяване на разпространението на COVID-19 и да се пазят. Пожелаха здраве. Много се впечатлиха от кулинарните изкушения, подготвени от учители, родители и ученици.

"Благодарим на учениците от Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване гр. Плевен и на техните ръководители за жеста към персонала от Клиника пневмология и фтизиатрия, УМБАЛ “Д-р Георги Странски “ ! Бъдете здрави !!!“ – написа във фейсбук профила си доктор Игнатова.