Невяна Владинова: Нека си намираме повече поводи за усмивки и да даваме повече от тях

"Новото начало не идва на конкретна дата или в конкретен ден, а когато ние го поискаме", сподели плевенчанката

"С настъпването на 2021 година искам да пожелая на всички ни да бъдем най-вече здрави! Дано през изминалата, не особено приятна година, сме осъзнали, че нищо не е случайно, че всичко, през което минаваме се случва, за да си вземем поука", написа Невяна Владинова на профила си във Фейсбук.

"Аз се научих да бъда по-смирена, да бъда по-отговорна към себе си, предпазвайки най-близките и любимите си хора, а и не само тях. Научих, че не е даденост това да обикалям света и страната си, да излизам с приятели, да ги прегръщам, да им се радвам отблизо. И все пак единственото, за което се молех е всички около мен да са здрави и щастливи, защото по-ценно и скъпо от това няма.", пише още плевенчанката, която наскоро стана втори вицепрезидент в БФХГ.

"Нека бъдем благодарни за хубавите неща, които ни се случват, дори и те да ни се струват малко. Нека си намираме повече поводи за усмивки и да даваме повече от тях. Нека показваме любовта и грижата си по-силно. Нека бъдем по-единни. Нека помагаме и правим добрини колкото може повече. Нека просто правим най-доброто, което можем и това, което зависи от нас. Нека също така не забравяме, че новото начало не идва на конкретна дата или в конкретен ден, а когато ние го поискаме. Весело посрещане на Новата година!", допълва Неви Владинова.