Търговците на мартеници могат да изтеглят онлайн заявление за издаване на разрешително

Местата за търговия на открито за продажба на мартеници са общо 100

Предвид спазването на противоепидемичните мерки и избягване струпването на хора, Община Плевен апелира търговците на мартеници да изтеглят заявление за издаване на разрешение за поставяне на преместваеми обекти от интернет страницата на местната администрация. Документът е достъпен на https://pleven.bg/bg/ustroystvo-na-teritoriyata/izdavane-na-razresheniya-za-postavyane-na-premestvaemi-obekti,раздел „Образци“. Попълнените заявления за издаване на разрешения се подават от 15.01.2021 г. (петък) до 16.00 часа на 25.01.2021 г. (понеделник). Подаването става в Центъра за административно обслужване към Община Плевен на пл. "Възраждане" 4.

Местата за търговия на открито за продажба на мартеници са общо 100, разположени пред зелените площи на ул. „Васил Левски“ от големия фонтан на пл. „Възраждане“ до паметника на Девета пехотна плевенска дивизия, на ул. "Васил Левски" и на пл. "Свободата" и пред Къща музей "Цар Освободител Александър II".

Местата по утвърдените схеми ще бъдат определени чрез публично теглене на жребий на 27.01.2021 г. от 16.00 часа в зала „Катя Попова“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен