Слави Трифонов отговори на Нинова: С вас стоим от двата бряга на реката

Лидерът на "Има такъв народ" сравни Корнелия Нинова с анимационен герой

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото." Това написа в официалния си профил във фейсбук лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Коментарът на Трифонов е във връзка с днешното решение на БСП да кани всички партии извън НС и неправителствени организации, които искат смяна на модела на управление.

"Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", пише още Трифонов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"