Два автомобила горяха в Плевен, разследват причините

Инцидентът е станал на паркинг на улица „Петко Р. Славейков”

Вчера около 9 часа екип на РДПБЗН – Плевен е оказал техническа помощ – съдействие за извличане на тежко затънал автомобил на ЦСМП – Плевен в труднодостъпен терен. Инцидентът е станал в гр. Плевен местността „Нежовец”.

На 1 февруари в 10:09 часа в РСПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за потушаване на самозапалило се коминно тяло в къща в Плевен на улица „Иван Тодоров”. Около 15 часа служители от РСПБЗН – Гулянци са оказали съдействие при потушаване на пожар в коминно тяло в обитаема сграда в града на улица  „Г.С. Раковски”.

Вчера в 20:14 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Ягуар” и „Опел Корса”. Инцидентът е станал в областния град на паркинг на улица „Петко Р. Славейков”. Причините за произшествието са в процес на установяване. Пламъците са нанесли щети на „Ягуар”-а – двигателен отсек, челно стъкло, предни калници, ел. инсталация, гуми и са засегнали предната лява част на паркирания в непосредствена близост „Опел Корса”. В пожарогасенето са участвали два екипа на РСПБЗН – Плевен с два автомобила.

Вчера в 21:35 часа служители на РСПБЗН – Плевен са локализирали и потушили огън в контейнер за отпадъци в областния град в ж.к. „Сторгозия”.