Магазин горя в Муселиево, лятна кухня се запали в Тодорово

Крими

15-02-2021, 12:05

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Тодорово ще бъде назначен кметски наместник

Огнеборците са гасили и пожар в къща в град Искър

На 13 февруари в 10:12 часа в РСПБЗН – Никопол е потърсено съдействие за потушаване на пожар в магазин в село Муселиево. По първоначални данни огънят е тръгнал от строителна неизправност в коминно тяло. Унищожени са 300 кв.м покривна конструкция, складово помещение; бяла, черна и компютърна техника и са опушени стени 500 кв.м. В пожарогасенето са взели участие два екипа от РСПБЗН – Никопол.

На 13 февруари в 17:10 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в град Искър. Предполагаемата причина за инцидента е строителна неизправност. Унищожени са 100 кв.м покривна конструкция, техника и мебели. Опушени са стени 300 кв.м. Пострадали няма. Огънят е локализиран и потушен от служители на РСПБЗН – Кнежа с един автомобил.

На 12 февруари в 11:34 часа в РСПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лятна кухня в село Тодорово. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди.    Унищожени са 20 кв.м покривна конструкция; бяла, черна и компютърна техника и домашно имущество – дрехи, малоценни уреди и хранителни продукти. Пострадали няма. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен с един автомобил.