Люси Дяковска събира култовата германска група No Angels

Момичетата пуснаха нова версия на една от своите класики - "Daylight in Your Eyes"

Култовата германска група No Angels се завръща! Това съобщи Люси Дяковска, която е неизменна част от нежната музикална четворка. "Това е отвъд любовта, обичта, признателността, приятелството, музиката, историята... Това се нарича No Angels! И ние се завръщаме“, обяви вечно усмихнатата звезда в социалните мрежи.

Шест години, след като отново Дяковска потвърди пред света, че групата няма планирани общи участия, плевенчанка отново ще дава тон за песен със сестрите си по оръжие Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс, предаде агенция "Монитор". По този повод момичетата пуснаха пнова версия на една от своите класики - "Daylight in Your Eyes", където вокалите са изцяло наново записани. Предстои да бъде записан и видеоклип към новия вариант на парчето.

"Ще седнем след това и ще видим как ще продължи нашето пътешествие", коментира Валс, цитирана от Jump Radio. По думите й, тъй като не всички певици от бандата са в Германия, им се е наложило да репетират хореографията си чрез Zoom.

Петата част от No Angels – Ванеса Петруо, няма да се завърне, след като още преди години се отдръпна от медийното пространство.