ДПС регистрира листата си за народни представители в Плевен

12 са имената в нея, като водач е досегашният депутат Велислава Кръстева

ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен. 12 са имената в нея, като водач е досегашният депутат Велислава Кръстева.

"Кампанията този път ще е различна, така както е различно и времето, в което тръгваме на най-важната среща с нашите избиратели – парламентарните избори", коментира Велислава Кръстева и допълни, че кампанията ще е базирана традиционно на лични срещи с избирателите, но този път ДПС ще акцентира повече на работа през социалните медии, търсейки личния контакт. "ДПС е характерно с това, че общува очи в очи със своите избиратели, търсейки тяхното доверие и подкрепа, чувайки техните гласове, това, което те изискват от нас. Най-важното, което ние искаме да постигнем по време на кампанията, е да поговорим с нашите избиратели за това, какво е необходимо на страната след 4 април", заяви Велислава Кръстева.

"Регистрираме една млада и амбициозна листа, изградена от експерти и авторитети в нашата партия", заяви областният председател на ДПС и втори в листата Марио Рангелов. Надяваме се да затвърдим и да надградим резултатът в област Плевен, благодарение на нашия труд и на това, че вече втори мандат работим с настоящия ни народен представител и водач на листата Велислава Кръстева", добави той.

Ето и пълната листа на ДПС:

Велислава Кръстева

Марио Рангелов

Исмаил Гюлянлиев

Шенджан Куртанова

Тома Терзиев

Васил Петков

Свилен Огнянов

Майдън Сакаджиев

Илхан Куртаджъ

Момчил Митов

Илиан Селимски

Мелек СалиеваСнимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"