Проф. Григор Горчев: Залагаме на професионална и експертна дейност

"Имам много идеи как Плевен да излезе от летаргията, която е в момента", заяви проф. Горчев

"В листата на ГЕРБ и СДС са включени хора, които са мотивирани да допринесат на обществото. Залагаме на професионална и експертна дейност. Време е да работим по по-различен начин. Ние трябва да убедим плевенчани, че има раздвижване на обществения ресурс. Да мотивираме неактивните по принцип, но мислещи перспективно, мисионерски, защото всичко е мисия”, това заяви проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ и СДС в Плевен за народни представители в РИК в града, след като партията регистрира в РИК листата с кандидати за народни представители.

"Сега най-важното е да се концентрираме в предстоящите избори. Аз съм нов в политиката, моята аудитория е по-различна – академичната общност. Предстои ми да насоча вниманието си към хората, за да може Плевен да излезе от летаргията, която е в момента. Имам много идеи как да стане това, които ще споделя с колегите и с бъдещите управляващи. Реших, че е дошло  време да дам и аз нещо на обществеността, основно в сферата на здравеопазването и образованието”, каза още проф. Горчев.

"Макар и във време на пандемия, смятам, че има начин нашите послания да стигнат до хората, модерни технологии, телекомуникации. И те категорично ще са позитивни”, категоричен бе проф. Горчев.

ГЕРБ регистрира листата си за народни представители в Плевен