Проф. д-р Григор Горчев: Твърдо реших да вляза в политиката, защото смятам, че ще съм полезен

"Категоричен съм, че за Плевен може да направим още много, за да стане един наистина европейски център", заяви проф. Горчев

"Твърдо реших да вляза в политиката, защото смятам, че ще съм полезен. С моя опит в областта на здравеопазването, образованието, науката, в социалната сфера като цяло, мога да дам много. Аз съм човек, който като започне нещо, го докарва докрай, не се предавам пред нищо. Аз съм оптимист, затова съм категоричен, че ще успеем.". Това заяви проф. д-р Григор Горчев, който се срещна с представителки на Жени ГЕРБ в града в неформална обстановка. Заедно с него бяха Мирослав Петров и д-р Мариана Лазарова. Поводът за срещата, инициирана от Десислава Панталеева, областен организационен секретар на Жени ГЕРБ – Плевен, бе Международния ден на жената - 8 март.

Проф. Горчев поздрави дамите за празника, пожела им здраве и много усмихнати дни.

"Ще водим позитивна кампания, отворена към хората", увери той. "Смятам, че заедно с всички останали от листата, които са хора с опит и авторитет, ще постигнем така желания успех. Защото смятам, че съм правил политика преди да вляза в политиката – като съм въвеждал нови методики на лечение, като съм променял остарелите подходи в образованието на студентите. Категоричен съм, че за Плевен може да направим още много, за да стане един наистина европейски център. Това е нашата задача и роля сега. И ние ще го направим”, категоричен бе проф. Горчев.