Виртуално шоу за таланти предлага днес АУБ

Студентите на университета ще демонстрират своите таланти

Днес Американският университет в България (АУБ) завършва 23-тото издание на ежегодната Международна седмица. Традиционното честване на многообразието в университета този път бе изцяло виртуално, което даде възможност на всички желаещи да се присъединят към събитията, за да научат повече за живота в кампуса и да се срещнат със студенти от над 40 страни. С един клик, където и да сте, ставате част от света, събран в АУБ.
Финалът на Международната седмицата ще бъде поставен от Виртуалното шоу за таланти - ярка и запомняща се палитра от артистични изпълнения, в която студентите на университета ще демонстрират своите таланти. Гледайте шоуто от 19:30 часа.
Д-р Дейвид Еванс, вр.и.д. президент на АУБ, сподели: „Изключително сме щастливи, че новите реалности ни стимулират да мислим новаторски, а чрез онлайн събитията успяваме да достигнем до повече хора по цял свят. Единственото, което ще ни липсва тази година, е кулинарният фестивал, където по традиция нашите студенти и преподаватели от над 40 страни представят ястия от националните кухни на родните си държави. Обещаваме при първа възможност да възобновим това пътешествие на сетивата“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен