Люси Дяковска празнува рождения си ден в звукозаписното студио

Новият албум "Тwenty" на "No Angels" излиза на 4 юни

Люси Дяковска отбелязва 45-годишнината си в звукозаписно студио в София. "Точно влизам да записвам", заяви плевенчанката в предаването "Хоризонт за вас" по БНР и уточни, че не подготвя тържество, защото спазва противоепидемичните правила, но си обеща през лятото, когато времето го позволява, а и когато си е свършила работата по записите на албума на "No Angels", да може да отдъхне и да се забавлява.

"Работата винаги е преди забавлението - това е моето мотото", сподели певицата и разкри, че е човек, който не обича да разкрива проблемите си, а се старае да ги решава с оптимизъм: "Аз не спирам да копая, докато не достигна светлината и докато не намеря пътя. Това е начинът да се справям".

Люси Дяковска сподели, че липсата на сцената в годината на Covid пандемия и ограничения не е била лесна за нея, но ѝ е позволила да излезе от себе си като артист и да се потопи в социалната ангажираност: "Направих много други неща, които през годините не бях правила, и намерих някакви други пътеки, по които да бъда полезна".

Люси разкри, че от средата на май е планирано турне, а на 4 юни излиза новият албум „Twenty“ на "No Angels". В него ще има 15 стари песни, записани наново, и 5 чисто нови.