В ОУ "Д-р Петър Берон" – Плевен отбелязаха Деня на Земята

Днес беше и първото изпълнение на фанфарния оркестър към училището

Усмихнати детски лица, рисунки, цветя, дръвчета, творческа атмосфера и много музика на училищния празник, посветен на Деня на Земята.

В слънчевия 22 април за поредна година в ОУ "Д-р Петър Берон" проведоха честването на Деня на Земята под мотото "Да възстановим нашата Земя". В празника се включиха всички деца и ученици от ПГ и I – IV клас и учениците от VII клас.

Днес беше и първото изпълнение на фанфарния оркестър към училището, с ръководител Мирослав Александров – вълнуващо и очаквано събитие.

В оспорвана надпревара се впуснаха учениците в конкурса за рисунка на асфалт, като проявиха много въображение и старание. Приятна изненада доставиха дамите и момичетата от Лайънс клуб Огледало, които подариха и засадиха заедно с учениците прекрасни рози.

Засадени бяха и дръвчета, подарени от родители на възпитаници на школото. С желание децата се включиха и в почистването на училищния двор.

Журито, председателствано от директора на училището госпожа Ваня Дражева, трудно определи първенците, тъй като всички бяха вложили много обич в рисунките си.