Плевен ще бъде домакин на Младежки спортен панаир "Път към здравето"

Музика, спорт и много положителни емоции ще завладеят Плевен на 23 май

Плевен ще посрещне петото издание на Младежки спортен панаир „Път към здравето“. Събитието ще се състои на 23 май, неделя, от 11.00 часа в УСШ (кв. „Сторгозия“). Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“, който се реализира от асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта.

Целта на проекта е да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословния начин на живот, здравословното хранене и физическата активност.

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Плевен, ученици от региона, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози. Сред специалните гости ще са златното момиче по художествена гиманстика Ренета Камберова, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, параолимпиецът Михаил Христов, каскадьорът, актьор и кечист Иван Костадинов – Рампейдж и др.

Събитието ще бъде съпътствано от концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети и Светли от „Експоуз“, Торино и Пашата. Вход свободен!

Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.