Плевенското село Опанец става столица на метъла и рока

Конкурент, Джон Стийл, Дейвид Рийс и други звезди ще покорят сцената на "Japara Mega Rock 2021"

Опанец е домакин на мега рок фестивал с международно участие. За поредна година на 4 и 5 юни музикалното събитие ще се проведе в автопарк “Япара” в плевенското село. Фестът, който вече се налага като международен, започва от 16.00 часа.

Всяка година в музикалното събитие участват известни български и чуждестранни музиканти и групи. Наред с тях на сцената се изявяват и много млади изпълнители и банди, на които предстои да се наложат в музикалния свят.

В тазгодишното издание на "Japara Mega Rock 2021" сред участниците ще бъдат Absolute, Bendida, Scarlet, Aura, Конкурент, Тома Здравков, Sheky, Eridan, Джон Стийл в вокалиста Дейвид Рийс (екс-ACCEPT/BONFIRE).

Тази година нова, по-голяма сцена създава удобства за изпълнителите. Новост за феновете е и специалното място с изградени маси и с места за сядане за почитателите на бирата. Осветлението е впечатляващо, а ентусиазмът на организаторите е завладяващ.

Места могат да се ангажират от билетния център на Плевенската филхармония на площад “Свободата” в Плевен /до централния тотопункт/ и на място, в деня на събитието.